Over mij

​De EetLijnOntdek hoe het  EetLijn-programma mijn leven heeft veranderd en hoe het ook voor jou kan werken!

In 2018 kwam ​ik een gezond ​voedingsprogramma, ​met de naam De EetLijn, tegen. Ik was er zo van onder de indruk en zag zoveel ​goede resultaten dat ik besloot het programma te volgen.

Ik wist als orthomoleculair therapeut natuurlijk wel dat voedsel een enorme invloed op gezondheid kon hebben. Hoe groot die invloed precies was, daarvan had ik echter geen idee. Door het nu zelf te ervaren zag ik de verbluffende resultaten van het programma. Ik heb ​nu aanzienlijk meer energie dan voorheen en ik heb ​meer dan 15 kilo aan gewicht ​verl​oren en een ware transformatie doorgemaakt.

Het heeft mij ervan overtuigd dat heel veel meer mensen hiervan kunnen profiteren. Het programma De EetLijn laat je zien hoe je gezond kunt ​worden en blijven door het eten van het juiste voedsel in de juiste verhouding.

De ervaring inspireerde me om​​ een uitgebreide training ​te volgen, zodat ik mijn kennis k​an delen ​met ​​zo veel mogelijk mensen en hen kan coachen en de ondersteuning ​geven die ze nodig hebben om hun gezondheid terug te winnen. Ik heb nu mijn eigen praktijk vanuit huis, spreek regelmatig over voeding en ​geef lezingen.

In 2015 werd het programma gelanceerd door orthomoleculair therapeut Nettie Bom. Ze ontdekte de kracht van voedsel in 2002 toen haar eczeem en haar kilo’s verdwenen als gevolg van het veranderen van de manier waarop ze at. De afgelopen  jaren heeft zij samen met collega’s duizenden mensen geholpen om hun gezondheid te verbeteren. Al haar ervaringen kwamen bijeen in het gezondheid bevorderende programma “De Eetlijn”

>